Akasha Reading

De Akasha Kronieken omvatten de Levensbibliotheek van ieder leven, het archief van onze ziel; onze ervaringen (positief en negatief) zijn in deze levensboeken opgeslagen, Verleden, Heden en Toekomst.
De Akasha is een meetbaar energieveld met een enorm hoge trillingsfrequentie.
De Akasha is ook heel aards en stemt af op het nivo van de persoon voor wie de reading gedaan wordt.

Ik heb de cursus in het Licht van de Akasha gevolgd en ben nu Akasha Reader.

Akasha-reading

In een Akasha Reading openen we jouw Akasha kronieken, stellen jouw vragen centraal en vertel ik als Akasha Reader het antwoord van de Meesters, Leraren en/of Dierbaren.
Je krijgt inzicht in de bron van jouw vraag, oorzaak en gevolg, hoe te meesteren en te helen.
Je kunt zelfs karma dat ontstaan is in de familielijn, de bloedlijn van vele generaties terug en invloed heeft op jouw leven van nu, meesteren en helen.
De meesters geven in een Akasha Reading duidelijk aan of er een regressie mag plaatsvinden. Het trauma van het vorig leven of deel van dit leven dat als traumatisch is ervaren wordt vooraf duidelijk besproken en je geeft toestemming of de regressie mag plaatsvinden. In een regressie openen we het trauma boek waarin het trauma zichtbaar wordt, de beleving transformeert (je ervaart het als toeschouwer) en je geeft aan wat er voor in de plaats mag komen en je ontvangt sowieso er onvoorwaardelijke liefde voor terug.

De Akasha Reading is voor volwassenen vanaf 18 jaar. Bij een aanvraag voor een jongere of kind tot 18 jaar, dan wordt de ouder behandeld. (ivm leerproces van kinderen)
Belangrijk is dat je een vraag hebt, waar wil je nu aan werken, inzicht in krijgen.
In de Readings die ik zelf heb ontvangen, heb ik duidelijk inzicht gekregen waar
mijn hulpvraag zijn oorsprong had. De informatie kwam recht door zee en reikte me handvaten aan waardoor ‘kwartjes’ op zijn plek vielen, waarmee ik verder kan op mijn pad.
Ik ervaar meer innerlijke rust en motivatie in het zetten van nieuwe stappen.

Persoonlijk contact is belangrijk in een Akasha Reading, daarom vindt de afspraak ook in
mijn praktijk in Vlierden plaats of op locatie (geen afstandsreading).

Wil je graag een Akasha Reading ontvangen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De energetische vergoeding is EUR 55,-

 

Enkele ervaringen van klanten

"de boodschappen die doorkwamen waren helder en herkenbaar. De praktische toepassingen zijn duidelijk geformuleerd en ik ben er ook meteen mee aan 
de slag gegaan. Ik ben echt ontzettend dankbaar voor de zuivere boodschappen die Carla doorgeeft, haar rustige en duidelijke manier van werken neemt me meteen mee in een andere trilling".
……

"Tijdens mijn Akasha reading kwamen er meerdere levens voorbij waar ik me heel erg in herkende zodat in de regressie nadat het traumaboek geopend was mijn vraag beantwoord werd . Ook over een stuk uit dit leven heb ik duidelijkheid ontvangen".

| Copyright © Angelic-Terre | All Rights Reserved |  disclaimer sitemap  | Webdesign BRO=MAN vormgeving  |