Reacties van klanten over hun ervaringen na een consult of workshop/cursus:

 

Wat vind ik jou een mooi helder en rustig persoon

(een Engel van uit Liefde die ons de mens, komt helpen)

Het was een voor mij fijne dag zo, dit kleine groepje gaf mij zo een rust.

En de Engelen Workshop wat was dit mooi en leerzaam om te doen.

en ook liefdevol van de Engelen uit.

Je weet dat je ze aan mag roepen en dat doe je wel maar dit is een mooie toevoeging en een verrijking.

Het is laten bezinken wat het je allemaal gebracht heeft.

Je kon nog wat vragen als je wilde op het laatst aan jou.

Was op dat moment niet nodig we hadden al zoveel kado gekregen.

Misschien heb ik nog een vraagje maar ik zal eerst het werkboek eens door lezen.

............

Ik vond het een hele fijne dag met een voor mij nieuwe materie.

Het maakte op mij een heel verzorgde indruk, in een heel prettige ruimte en goede sfeer.

Het was fijn dat het in een klein groepje was , zodat je ieder goed de aandacht kon geven.

Heel knap gedaan hoor!

En ook de lunch was bijzonder goed verzorgd, kortom veel waar voor de prijs.

Ik ga er nu zelf mee aan de slag en ben benieuwd hoe het dan voelt.

............

Fijne stem, rustig, je mag de tijd nemen. Voelt prima.
Het was super.

............

Alles is me als zeer relaxed ervaren.

............

Carla geeft heel relaxed les en geen druk om het vlug af te raffelen,
het was een geweldige dag, dank je wel xxx

............

Carla heeft een zuivere positieve stem en Uitstraling.

Heeft geen moment van twijfel. Heel liefdevol.

............

Deze cursus kan ik eenieder die spiritueel wil groeien aanbevelen. Carla helpt je de boodschappen van de engelen te vertalen zodat je meer in je eigen kracht kunt gaan staan. Ik vind Carla erg professioneel, ze weet heel goed waar ze het over heeft. Daarnaast is Carla erg gastvrij; het heeft ons werkelijk aan niets ontbroken die dag. Ik ben dankzij deze cursus veel wijzer geworden, maar nog veel belangrijker; een kleine wrok die ik nog had naar een overleden persoon die veel voor me betekende, heb ik helemaal losgelaten tijdens deze cursus. Het voelde echt als een bevrijding; ik zag door Carla’s vertaling van de Engelen het verhaal in een heel ander licht. Ik ben erg gelukkig dat enkel het gevoel dat overeind bleef, liefde is! Wat was en is dat nog steeds een mooie ervaring! Dankjewel Engelen en Carla!

............

Tijdens de langste dag van 2014, heb ik een mooie en ontspannen dag mogen beleven tijdens de workshop Helende Engelen van het Energieveld.
Ik vond het best spannend: wat zou ik gaan ervaren? Zou ik eigenlijk wel iets ervaren? Carla stelde me gerust; ik hoefde niet perse iets te ervaren, de Helende Engelen zouden toch wel hun werk doen. En na de eerste afstemming was ik helemaal gerust gesteld; ik ervaarde vooral kleuren en beelden, wat zich voortzette bij ieder daarop volgende afstemming.
Carla weet de beelden, emoties, kleuren en gevoelens altijd uitstekend te verhelderen. Deze uitleg kan ze natuurlijk geven op basis van alle kennis die ze zelf door cursussen en ervaringen heeft opgebouwd in de loop van de jaren. Het blijft bijzonder dat de Engelen via haar hun speciale boodschap aan jou kunnen overdragen.
Carla, bedankt voor een fijne, ontspannen dag! Ik heb weer veel geleerd over mezelf en mijn pad.

..........

Voor mij een schitterende en zeer leerzame ervaring. Nieuwe inzichten voor mij en mijn vrouw. Heeft mij ook qua "rust in mijn hoofd en lichaam" enorm goed gedaan en handvatten gegeven om vol vertrouwen naar de (nabije) de toekomst te kijken.
Complimenten Carla : vakkundig, betrouwbaar, perfect voorbereid en prima verzorgd. En wat straal jij uit hoe leuk je het vindt deze workshop te verzorgen!!! Schitterend om te zien en mee te mogen maken.
Een aanrader voor iedereen!

..........
Wat een bijzondere en fijne dag was deze workshop helende engelen van het energieveld. carla weet op een hele aardse, ontspannen, veilige en positieve manier samen met de engelen je te omringen met energie. ongelofelijk hoeveel positiviteit, informatie, kleuren en woorden er naar je toe komen. een groot kado voor iedereen die meer wil weten over zichzelf!
..........
“Ik vond het een bijzondere om de workshop van de helende engelen van het energieveld bij jou gevolgd te hebben. Ik heb veel informatie mogen ontvangen die ik via jou van de engelen ontving. Het was voor mij een bevestiging dat ik op mijn gevoel mag vertrouwen omdat via jou informatie ter sprake kwam waar ik op dit moment mee bezig ben. Ik heb geleerd dat ik hulp mag vragen aan de engelen en zo mooie boodschappen binnenkomen.

 Ook vond ik het bijzonder prettig dat deze workshop kleinschalig gehouden wordt. Zo wordt alles nog persoonlijker en krijgt iedereen de kans om de volledige aandacht te krijgen. Nogmaals bedankt.”
..........
Voor mij was de dag van The Healing Angels of the Energy Field een zeer waardevolle en mooie dag.

Ik wist niet goed wat ik er van kon verwachten, maar het was in alle opzichten erg mooi.

De dag invulling was super, wat betreft de engelen, het samen zijn met het groepje en pauzes er tussendoor.

Carla, je kan het erg mooi, duidelijk en liefdevol brengen en de boodschappen die ik kreeg van de engelen waren waardevol,  heel erg mooi, en ik was verbaasd dat het allemaal zo duidelijk was en naar voren kwam van wat ik op dit moment nodig had.
Het geeft me veel vertrouwen dat ik op de goede weg ben en waar ik weer veel kracht en energie uit kan halen.

Carla, ontzettend bedankt dat ik dit bij jou mocht doen.
..........

 

de boodschappen die doorkwamen waren helder en herkenbaar. De praktische toepassingen zijn duidelijk geformuleerd en ik ben er ook meteen mee aan
de slag gegaan. Ik ben echt ontzettend dankbaar voor de zuivere boodschappen die Carla doorgeeft, haar rustige en duidelijke manier van werken neemt mee meteen me in een andere trilling.
……

Tijdens mijn Akasha reading kwamen er meerdere levens voorbij waar ik me heel erg in herkende zodat in de regressie nadat het traumaboek geopend was mijn vraag beantwoord werd . Ook over een stuk uit dit leven heb ik duidelijkheid ontvangen.

 

 

Jouw afstemming heeft me inzichten en bevestigingen gegeven. Ik kan dingen nu beter plaatsen. Het heeft me ook rust gegeven.
.....
Hartelijk dank voor dit mooie kadootje.
Ik heb inderdaad voor wat uitdagingen gestaan maar dit heeft me ook groei gegeven.
Het is een prachtige boodschap die ik van je kreeg.
.....
Dank je wel voor deze mooie afstemming. Wat heb je weer goed geluisterd.
Wat je beschrijft is inderdaad zoals ik tegenwoordig in het leven sta! Stapje voor stapje groei ik, en dat voelt heel fijn, ook met de bijbehorende groeistuipjes.
.....
Dank je voor je mooie afstemming naar mijn ziel toe.
.....
Dank je voor je mini luisterkind. Het klopt helemaal ik ben ook bezig met de engelen en vraag met regelmaat om hulp.
.....

 

Op 21 december 2012 had ik met jou een afspraak voor een jaarreading.
In mijn beleving was dit een heel bijzonder dag gezien het einde van de Maya kalender.
Nu zijn we alweer richting het einde van januari en ik merk dat er een aantal dingen die in december langs zijn gekomen in mijn jaareading nu al gestalte beginnen te krijgen.
Heel bijzonder hoe dit werkt, als dit zo door gaat krijgt mijn leven een andere richting.
Bijzonder !
Ik wil je hiervoor hartelijk danken.

Lieve groetjes, Hanny

Ik heb de jaarreading als zeer prettig en geweldig ervaren. Alsof je even naar jezelf kunt kijken voor de rest van het jaar.
Ook merk ik dat als er nu moeilijke dingen op mijn pad komen, dat ik ze makkelijker los kan laten omdat ik weet vanuit de reading dat het goed gaat komen.
Het was een fijne sfeervolle avond waar ik nog vaak aan terug denk en omdat ik het opgenomen heb, kan en zal ik het nog regelmatig beluisteren.
Een aanrader voor iedereen die wat onzeker voor de toekomst is of graag wil weten wat hem / haar dit jaar te wachten staat.

.....

Van de inzichten die ik tijdens mijn jaarreading heb mogen ontvangen ben ik overtuigd dat ze me dit jaar regelmatig zullen ondersteunen, verheldering zullen bieden en me op zijn tijd ook zullen uitdagen. Het is fijn om enigszins te weten wat ik voor komend jaar kan verwachten, waar mijn uitdagingen kunnen liggen en op welke vlakken ik persoonlijk kan groeien.

.....

 

Graag wil ik je bedanken voor de geweldige Engelenavond.
Ik vond die zeer bijzonder!

.....

Een warm bad van heerlijke energie en persoonlijke aandacht!

.....
Dit was mijn eerste Engelenavond en ik wist niet wat ik kon verwachten.
Het werd een hele fijne ervaring: Carla had het goed georganiseerd, en ze leidde de avond met heel veel respect naar iedereen toe.
Ik ben zeer aangenaam verrast deze avond met de mooie boodschappen en tips die ik mocht ontvangen. Dank daarvoor! "

.....
Carla dank je wel voor deze mooie avond, het was een mooie ervaring om dit mee te maken en de kracht van de engelen te leren kennen.

.....

Ik wil je graag laten weten hoe ik de engelen healing heb ervaren.

Ik ben heel dankbaar voor de handvaten die ik heb mogen ontvangen.

Het snijden van de koorden en de bescherming die jij mij hebt gegeven via de engelen hebben me verlicht. Ik heb het gevoel dat ik wat heb losgelaten  waardoor ik me rustig en gelukkiger voel.

Heel erg bedankt. 

..............

Als kado kreeg ik een Engelen Kaart Reading van Carla. Wat een speciaal kado en mooie ervaring was dat. Bijzonder wat de Engelen mij allemaal meegeven voor mijn komend levensjaar: veel wijsheid, positiviteit, liefde, inspiratie en vooral hele fijne energie. Ik denk nog vaan met veel plezier terug aan deze middga met Carla.

..............

De reading bij Carla was erg bijzonder. Ik vond het mooi om te zien dat ze bepaalde informatie wist en de gidsen mij ook adviezen gaven om hier mee om te gaan zodat mijn gezondheid zal worden verbeterd. De reading helpt je in de goede weg om meer bewust te worden en negativiteit los te laten. Carla stelt je ook op je gemak, luistert goed en geeft duidelijke antwoorden. De engelenkaarten geven ook meer inzicht in je persoonlijkheid. Al met al een geslaagde reading en de grondingstechnieken en loslaattechnieken zijn voor mij goed om toe te passen.

..........

Deze keer mocht je mij een half jaar reading geven waar ik erg van onder de indruk was.
Iedere maand gaf, door de door mij getrokken kaarten zijn bijzonderheden prijs, zowel moeilijke als mooie momenten.
Mijn vragen werden duidelijk beantwoord waardoor ik vertrouwen kreeg in de toekomst.
Sommige inzichten verwoorden wat ik diep van binnen al wist.
Door deze positieve maar (soms) harde inzichten ben ik nu beter voorbereid en kan ik krachtig en vol vertrouwen dit half jaar tegemoet treden.
Ik herken nu situaties waardoor ik met een glimlach terug denk aan de bijzondere avond bij jou.

...........

Rust en sereniteit tijdens mijn de engelenkaart reading was
indrukwekkend. Op het keerpunt in mijn leven, waar verdieping en compassie
centraal zijn komen te staan, bracht de reading verrassende en vooral
liefdevolle aanwijzingen in welke richting mijn ziel naar nieuwe wegen
zoekt. Dank je wel voor de mogelijkheid om op deze bijzondere wijze
het contact met mijn diepste zelf en de engelen om me heen te mogen ervaren.
 

Hartelijk dank voor de Engelen Kaart Reading. Ik had even tijd nodig om alles goed in mij op
te nemen (prachtig en ontroerend). Ik heb er veel aan om
weer mijn levenspad verder te volgen.

De Engelen Kaart Reading die ik heb mogen ontvangen, heb ik als zeer bijzonder ervaren.
Je bent heel zuiver in het doorgeven van de boodschappen.
Het voelt heel veilig en vertrouwd.
 

................

Dank je voor je mooi reading. Het was een bevestiging op wat hij eigenlijk al wist.
Hij heeft nu meer duidelijkheid gekregen wat betreft carrière en toekomst. Alles ligt klaar, hij hoeft alleen zijn hart te volgen en de Engelen om steun en begeleiding te vragen.
En dan alleen nog maar te vertrouwen. Prachtig.

 
...............

Lieve Carla , wat een warme , liefdevolle Reading .
Dank je wel hiervoor , ik put daar echt kracht uit .
Zal dit goed bewaren en als het nodig is weer goed
op mij in laten werken . IK ga zeker aan de slag met het
advies van de Engelen en ben ze daar heel dankbaar voor.

...............

Het engelenconsult met Carla was een hele fijne ervaring. Carla is een heel warm, vriendelijk en rustig persoon. Ze legt alles heel rustig uit, neemt de tijd en voelt het heel goed aan. Ik vond het wat spannend omdat ik hier weinig ervaring mee had en me niet precies kon voorstellen hoe en wat. Hier gaat Carla heel erg goed mee om met veel warmte en geduld en legt het ook nuchter uit. Ik ben blij dat ik het heb gedaan en kan hier zeker verder mee. Bedankt!

...............Lieve Carla, bedankt voor de fijne avond. Bijzonder om te zien, te horen en te ervaren hoe jouw verbinding met de engelenenergie is en hoe passievol je erover praat. Je hebt mij geïnspireerd. Het was prettig hoe je de avond vorm hebt gegeven en de persoonlijke reading was ook fijn. - Patricia -

..........

Ik heb erg genoten van de workshop van Carla. Heel interessant wat je allemaal aan de engelen kan en mag vragen. De persoonlijke reading die we na de info kregen was de kers op de taart. - Karin -

..........

Ik vond het super interessant om informatie te ontvangen over de engelen en wat en hoe je dingen aan ze mag vragen. Het begeleidend schrijven is heel erg handig om alles nog eens na te kunnen lezen en daarnaast is het erg gezellig om samen met vriendinnen te kunnen doen. - Marieke -

..........

Wat breng jij deze workshop met gevoel en vanuit je hart Carla. 

Geweldig, wat was dit een mooie ervaring.
In de afgelopen weken heb ik de reading die ik via jou van de engelen mocht ontvangen al enkele keren opnieuw beluisterd.
Misschien zou je dit al de mensen die jij een reading of healing mag geven kunnen adviseren, anders gaat er veel info die je krijgt langs je heen. Neem het op zou ik zeggen.
Dat is jammer want bij opnieuw beluisteren van de info, kun je er NU mee aan de slag.
Wat waren het voor mij mooie bevestigende boodschappen. Jij brengt ze met zoveel gevoel over en dat maakt het nog eens extra fijn om al dat moois in ontvangst te mogen nemen.
In de afgelopen 12 dagen is er zoveel gebeurd naar aanleiding van deze reading.
Het allermooist vond ik tijdens de reading te horen dat mijn vriendin Marjo zo goed terecht is daarboven en dat zij zich aan mij zal manifesteren om mij te helpen op mijn pad. Zij blijft dus gewoon mijn maatje maar dan op een nog mooiere manier. Op een hoger niveau. Ik krijg weer tranen nu ik dit type... 't Is goed zo...
Wat ben ik hier dankbaar voor.
Gisteren werd mij tijdens mijn opleiding tot Psycho Energetisch Therapeut weer duidelijk hoe goed ik er op mijn plek ben.
Eerst mijzelf weer ontdekken en dan van daaruit mooie dingen gaan doen. Wat kan een mens toch rijk zijn.
In de reading werd mij duidelijk dat ik heel veel vertrouwen mag hebben en ik merk dat het werkt.
Van hierboven krijg ik duidelijk ook de zegen, zoals jij dat aan mij door mocht geven, want ik krijg boodschappen door die echt wel heftig zijn maar waardoor ik voorbereid ben en waardoor ik straks mensen waarvan ik hou mensen bij kan staan.
Ik ben hier dankbaar voor. Mijn ziel mag hierdoor groeien en ik mag leren in mijn eigen kracht te staan.
Ik wens jou dit vertrouwen ook toe om zoveel mogelijk tijd in deze mooie workshops te stoppen. Als dit balletje aan het rollen gaat,
mag je je baan als collega van Tjeu wel op gaan zeggen.

 

..........

Carla staat met beide benen op de grond, maar heeft ook nog een lijntje naar een groter geheel; de Engelen. Zonder dat het zweverig wordt, kan Carla vertellen over boodschappen die de Engelen voor je hebben.

Het is een soort van psychologie; de Engelen laten je, als je daar zelf voor open staat, zien wat voor een mogelijkheden je hebt om met wat voor een gebeurtenis dan ook om te gaan. De Engelen sturen/begeleiden je en zullen er altijd voor je zijn, maar jijzelf bent de motor!

Door Carla’s jaren aan ervaring binnen de professionele trainingwereld, weet zij als geen ander op je over te brengen hoe de Engelen werken. Ik ben fan van Carla en ben er innerlijk rijker door geworden en dit proces groeit nog steeds.

..........

'Ik was nog helemaal onbekend met engelen en engelenkaarten,dus liet de avond helemaal op me afkomen.
Allereerst kregen we een interessante uitleg over engelen,daarna kregen we individueel een reading of een healing. Ik had gekozen voor een healing,het was heel mooi en krachtig. Een prachtige eerste ervaring met engelen!'
Dank je wel Carla!


Carla, heel erg bedankt voor de fijne behandeling die wij van jou hebben mogen ontvangen. We hebben beide een zeer innerlijke serene rust tijdens de sessie ervaren.
De boodschappen die je ons meegegeven hebt hebben ons erg geraakt. Het was fijn dat dingen die we onbewust wel een beetje wisten en gevoeld hebben, door de Engelen – via jou – bevestigd werden. Dit sterkt ons en het geeft ons steun en zelfvertrouwen voor de toekomst.
Je hebt ons bewuster gemaakt van het feit dat de Engelen er altijd voor ons zijn en we hen om hulp mogen vragen tijdens moeilijke momenten. We hebben dit sinds de behandeling dan ook in praktijk gebracht en ervaren dat dit rust, vertrouwen en steun geeft.

..........

Ik heb genoten van de zeer bijzondere Engelen healing en Reiki behandeling.

..........

Ik voelde me bij jou prettig en op mijn gemak waardoor ik ook helemaal mijn vraag
durfde te stellen.
De eerste dagen na mijn behandeling was ik vrij waardoor alles goed leek
te integreren en dit voelde prettig.
Eenmaal aan het werk en bezig met mijn dagelijkse dingen kwam ik van alles tegen.
Voor mij een teken dat de behandeling heel duidelijk zijn werk doet.
Ik ben blij en dankbaar dat ik zo mijn patronen mag zien en waardoor ik nu
op een andere manier verder kan gaan.
En wat heel fijn is; is de nahulp want op deze manier lijk je voor mij een coach
die me helpt op andere manieren naar een situatie te kijken.

..............

Graag wil ik je bedanken voor de geweldige Engelenavond.
Ik vond die zeer bijzonder!

 

..........

De Aquarius Angels healing die ik heb mogen ervaren was heel bijzonder. De boodschappen van de Engelen zijn waardevol en helpen me om vooruit te komen met het onderwerp waar de focus van de healing op lag.

.....
De Aquarius healing was een prachtig cadeau om te ontvangen. De boodschappen waren herkenbaar en dat geeft me weer bevestiging.
Ik merk dat ik nu in bepaalde situaties beter bij mezelf kan blijven. Ook ben ik gestopt met roken. Misschien ook daarvóór hulp gekregen van de engelen.
Geduldig en liefdevol breng je alles over, bedankt Carla

.....

 

 


 

| Copyright © Angelic-Terre | All Rights Reserved |  disclaimer sitemap  | Webdesign BRO=MAN vormgeving  |