Workshop Engelen Vertellen ...

Vind je het leuk om in de thuisomgeving en in een informele sfeer contact met jouw Engelen te ervaren?
De workshop Engelen Vertellen… is dan wellicht iets voor jou.

In deze workshop vertel ik kort iets over de (Aarts)Engelen, hoe je met ze kunt communiceren en hun boodschappen/tekens kunt herkennen.
Daarnaast krijg je informatie over de heldere kanalen (voelen, horen, weten en zien) en welke rol deze kanalen in jouw dagelijkse leven kunnen spelen.

Daarnaast geef ik iedere deelnemer persoonlijk een engelen kaart reading of engelen healing van 15-20 minuten in een aparte ruimte. Je kunt de Engelen om een advies of inzicht vragen.
De berichten van de Engelen zijn altijd liefdevol en hun adviezen en aanreikingen zijn gericht om jou op jouw levenspad te helpen.

Tijdens de individuele sessies, krijgen de overige deelnemers de mogelijkheid zelf met de Engelenkaarten kennis te maken en met deze bijzondere kaarten te oefenen op een informele wijze. Ook kan de groep luisteren naar een meditatietrack over spirituele hygiëne, dwz het dagelijks schoonmaken en harmoniseren van jouw energieveld.

Het huis van de gastvrouw/-heer krijgt een energetische schoonmaak van de Engelen en we verankeren een permanente hartstraal van engelenenergie op een plek in het huis.
Deze hartstraal is een permanente straal van helende engelen energie en verhoogt o.a. het welzijn van een ieder die door deze straal heen gaat.

De workshop Engelen Vertellen… is een leuke, ontspannen manier om op informele wijze kennis te maken met de (Aarts)Engelen, de Engelenkaarten en hun berichten.
Het maximaal aantal personen dat aanwezig kan zijn is 5.

Heb je interesse om deze engelenworkshop bij jou thuis te organiseren? Heb je vragen ?
Neem dan gerust contact met mij op.

De prijs van de workshop Engelen Vertellen…. is EUR 44,- p.p. (is incl. 21% BTW) (= inclusief workshop hand-out) voor de regio De Peel (incl. Noord-Limburg) en de Kempen.

Geinteresseerd in een workshop buiten deze regio's? Bel me voor een prijs voor jouw regio.
Deelname gastvrouw/-heer is gratis.

Duur van de workshop is ca. 3 uren.

 

angelic-terre afbeelding-workshop-engelen-vertellen-boven

 

angelic-terre afbeelding-workshop-engelen-vertellen-onder

Bewaren

| Copyright © Angelic-Terre | All Rights Reserved |  disclaimer sitemap  | Webdesign BRO=MAN vormgeving  |